Script BASIC

Support => General Discussions => Topic started by: Ran on January 01, 2014, 01:27:30 AM

Title: just a very stupid question
Post by: Ran on January 01, 2014, 01:27:30 AM
Ok, I have the command line in ScriptBasic.......
Then I find somewhere a basic files, pick it up with ctrl C
Go to the command line and try ctrl v .......
Nothing there........
So, there is a command ctrl "x" ??? that let me paste text in the command line ??????
Greetings,
Ran
Title: Re: just a very stupid question
Post by: support on January 01, 2014, 12:58:35 PM
ScriptBasic has no command line option.

You seem to be talking about the shell (bash, sh, ...) you are using to run a ScriptBasic script.

I use Ubuntu standard terminal. If I want to copy something from the screen and paste it at the prompt to execute, I first select the text I want with the mouse, right click on it and select copy. I then immediately right click again and select paste which inserts it at the current command prompt ready for execution.