Author Topic: Problems running install script  (Read 5402 times)

jsoft

  • Guest
Problems running install script
« on: June 27, 2008, 06:22:01 AM »
I have scriptbasic v2.0 .

I've compiled it and run ./setup --install but I'm getting some errors when I run install.sh. For the most part it has worked but it hasn't installed any modules. Here are the errors I'm getting:

copying the standard header files
installing all modules that were successfully compiled
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found
install.sb(17): error &H3e:Include file is not found


Where would it be looking to find these include files?


Any help would be much appreciated. Thanks.

jsoft

  • Guest
Problems running install script
« Reply #1 on: June 27, 2008, 07:57:08 AM »
Problem solved.

I working with a kind of unusual setup where I don't want to install scriba on the machine I've compiled it on, but to install it inside a subirectory where I'm setting up a root filesystem for an embedded system. I moved the directory where I compiled everything into my target directory and then chrooted to that dir. From there ./setup --install and install.sh worked correctly.

support

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 859
    • Script BASIC Open Source Project
Problems running install script
« Reply #2 on: June 27, 2008, 09:28:36 AM »
Quote

Problem solved.


Good to hear that you worked out your issue.

BTW: What OS / Version were you compiling ScriptBasic on?


John
Script BASIC Project Manager